Lasse Passage’tan Yeni Albüm!

Daha önce adını hiç duymamış olabileceğiniz Lasse Passage 2014’ten beri deneysel/ pop tarzında olan ve toplam 4 albümden oluşan bu serinin üzerinde çalışıyor. Serisinin dördüncü ve son albümü ise bugün yayınlandı. “Stop Making Sense and Start Making Success vol 4” adını verdiği albüm, bize gerçekten özlediğimiz bir deneyim yaşatıyor. Parçadan parçaya geçerken sanki ilk defa sokaklarında dolaştığınız, yabancı olduğunuz bir şehiri keşfediyormuş gibi hissediyorsunuz.

Lasse Passage‘nin yaratıcısı Norveç‘in başkenti Oslo‘dan Lasse P. Nøsted aslında 2009’dan beri bu isim altında birçok albüm yayınlamış. Ayrıca 4 albümden oluşan Stop Making Sense and Start Making Success serisinin ilk üç versiyonu BBC 6 gibi birçok yayında yer edinmiş.

Ayrıca albümün kapağını da bize yabancı olmayan bir isim Özalp Eröz tasarlamış. Kendisi daha önce çalışmaları ile mutlaka karşılaşmış olabileceğiniz, İstanbul’da yaşayan bir illustrator.

Stop Making Sense and Start Making Success albümünü Spotify üzerinden ücretsiz dinleyebilir ya da sanatçıya destek olmak için 4 özel albümden oluşan plak serisini satın alabilirsiniz.

Ayrıca Lasse Passage’ı Facebook‘tan ve Soundcloud‘dan takip etmeyi unutmayın! 

Satın almak ya da daha fazla bilgi için alttaki resme tıklayabilirsiniz;vinyldoc1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir