İsveçli The Embassy Ankara ve İstanbul’a Geliyor!

İsveç balearic/elektropop sahnesinin öncülerinden The Embassy, bağımsız etkinlik serisi ‘Gri Balkon ile Oradakiler’ kapsamında ilk kez Türkiye’de!

Göteborg kentinden disko/balearic/pop müzik ikilisi The Embassy, 1999 yılında Fredrik Lindson ve Torbjörn Håkansson tarafından kurulmuştur. İkili, balearic vuruşlarla zenginleştirilmiş synthpop-disko-funk-tropikal-wave karışımı müziği ve tam bağımsız sürdürdüğü kariyeriyle üçü stüdyo olmak üzere dört albüm, iki EP ve birçok tekliğe imza atmıştır.

Guardian, SPIN, Pitchfork, FADER, The Line of Best Fit, Exclaim! başta olmak üzere birçok önemli mecrada övgülerle bahsedilen The Embassy, aynı zamanda ulusal/uluslararası birçok isme ilham kaynağı olmuştur. Buna örnek olarak Brooklyn çıkışlı The Drums, Embassy’nin kendilerine en büyük ilham kaynaklarından biri olduğunu belirtmiş, İsveçli Studio ve The Though Alliance plak şirketleri Information ve Sincerely Yours’un isimlerini Embassy’nin parçalarından almıştır.

Müziği ve samimi atmosferiyle gecenize renk ve hareket katmaya hazırlanan The Embassy, Türkiye’de vereceği konserlerinden ilki ile 21 Ekim 2015’te IF Performance Hall sahnesinde.

21 Ekim 2015 – Ankara, IF Performance Hall
Biletler Biletix‘te.

23 Ekim 2015 – İstanbul, Peyote
Biletler Peyote’de.*

Kaynak: gribalkon.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir