Dünyanın En Pahalı Festival Bileti Açıklandı

Bizler festival biletlerinin pahalılığından dem vururken güneşin hiç batmadığı İzlanda topraklarından gerçekleşecek Secret Solstice Festival, bugüne kadar ki açıklanan en yüksek bilet fiyatını belirledi; 200.000 Dolar. Bu yıl ikinci defa düzenlenecek festival, bu yıl dünyanın en pahalı etkinliğini oluşturmak için yola çıkmış. Bu doğrultuda normal festival biletlerini de 684 Dolar olarak belirlemiş.

Gideceğimizden olmasa da 200.000 Dolar değerindeki ‘ultimate festival’ olarak adlandırılan biletin neler içerdiğini merak ettik. Eğer bu bileti alırsanız dünyanın neresinde olursanız olun 1. sınıf uçuş bileti ile İzlanda’ya getirileceksiniz. Ardında başkent Reykjavík‘te 5 gün boyunca 5 yatak odalı lüks bir villa konaklayıp tüm gün boyunca size hizmet eden kişisel asistanlar ve aşçılara sahip olacaksınız. Bunun yanında özel helikopterinizle başta büyülü Blue Lagoon olmak üzeri İzlanda’nın bir çok parti destinasyonuna gidip 100 metrelik yatınızla buzul denizde tura çıkabileceksiniz.

Peki Secret Solstice Festival’in müzik performans kısmında kimler olacak? Wu-Tang Clan, FKA Twigs, GusGus, Tale Of Us, Skream, Flight Facilities, Green Velvet, Guti, Nick Curly, TEED, KiNK, Route9 gibi isimler İzlanda’nın mistik güzellikleri arasında performanslar sergileyecek isimler olacak. Eğer bankadaki paranızda oldukça fazla sıfır varsa önünüzde hiçbir engel yok.

Haber kaynağı: Rave Mag

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir