Fotoğraf: Toril Apelthun

Vinjerock 2018 Başlıyor!

Festivaller artık izlenen gruplar dışında sunduğu deneyimlerle de birbirinden ayrılıyor. Son yıllarda özellikle Norveç’te doğa ile iç içe müzik festivallerinden en çok ilgi görenlerinden birisi de Vinjerock! Her yıl biletlerinin satışa çıktığı an tükendiği Vinjerock’a bu yıl ben de gitme şansı elde ettim. Sosyal medyadan ve buradan bol bol festivali sizler ile paylaşacağım ama öncesinde Vinjerock nasıl bir festivaldir? yazısı yayınlamak istedim.

1030 metre yükseklikte, Jotunheimen dağlarında Eidsbugarden’de düzenlenen festivalin alanı bugüne kadar gördüğüm en güzel festival alanlarından birisi olabilir. Aşağıdaki gölün kenarında düzenlenen festival sadece lokasyonu ile öne çıkmıyor. Gündüzleri doğa aktiviteleri, kurslar, atölyeler derken geceleri ise müziğe doyuyorsunuz.

A post shared by Vinjerock (@vinjerock) on

 

Festivalde kimler var?

Eğer sıkı bir Nordik Simit takipçisi iseniz, bol bol paylaştığımız isimler bu yıl Vinjerock’ta bir araya geliyor! ARY, Cezinando, Fay Wildhagen, LÜT, Pasha, Silja Sol, Sløtface ve Silvana Imam gibi çok sevdiğimiz isimleri izleme şansı elde edeceğimiz Vinjerock bu yıl çok keyifli geçecek gibi gözüküyor.

Fotoğraf: Håvard Bergo
Fotoğraf: Ina Solem
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir