Fotoğraf: Parsons

Yeni EP: Amanda Delara – Running Deep

Norveç’in en heyecan verici sanatçılarından biri olan Amanda Delara’yı ilk defa by:Larm 2017’de keşfedip sizler ile paylaşmıştık. İlk teklisini de o dönemlerde yayınlayan Amanda, bugüne kadar yayınladığı birkaç parça ile milyonlarca kez dinlendi, sayısız playliste dahil edildi. Norveç’de birçok festivalde sahne alan Amanda Delara bu yıl da festival line-up’larının vazgeçilmez ismi olacak gibi duruyor.

Kendi sözleri ile albümdeki şarkıların birçok farklı tema üzerine kurulu olduğunu söyleyen Amanda, EP’nin en önemli mesajının ise başkalarının sizden beklentilerine göre davranışlarınızı şekillendirmemeniz üzerine olduğunu belirtiyor.

Daha önce yayınladığı, Türkiye’de de çok sevilen We Don’t Run From Anyone ve Keep Your Dollars parçalarının da dahil olduğu beş şarkıdan oluşan Running Deep’teki tüm şarkılar Amanda için çok özel anlamlara sahip. Hatta sanatçı şarkılar ile ilgili tüm soruları ona Instagram üzerinden sorabileceğinizi de belirtmiş ? Instagram hesabına buradan (@amandadelara) ulaşabilirsiniz.


Amanda'nın Oslo Rehberi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir