Lovespeake – “Imagination”

2016’da müzik evrenine ‘DNA’ adlı albümüyle iddialı bir giriş yapan Lovespeake, ABD’de CMJ’nin üniversite radyosu listelerinde en çok dinlenen beş müzisyen arasındaydı. Bu teklisi ile Lovespeake, Birleşik Krallık’ta, Kuzey Amerika’da, Avrupa’da, Asya’da ve İskandinavya’da en çok dinlenen müzisyenler arasına üst sıradan girdi. Ardından Spotify çalma listelerine eklendi. ‘DNA’ tam 16 hafta boyunca Norveç’in en büyük radyo istasyonu NRK P3’te çaldı. Kulağa çok heyecanlı geliyor değil mi?

Lovespeake’in müziğini dinleyince büyüsüne kapılmamak elde değil, 70’li ve 80’li yılların tınılarını kendi tarzıyla harmanlayan müzisyen, synthlerini eklemeyi unutmuyor elbette. Norveç’in en üretken müzisyenlerinden biri olarak kabul gören Lovespeake festivallerin de aranan ismi oldu. Bunun yanı sıra Grammy ödüllü yazar Giorgio Tuinfort ve Evan Bogart ile çalıştı. Aynı zamanda küresel isimlerle de iş birlikleri yapan Lovespeake, Nick Jonas’ın ‘Last Year Was Complicated’ adlı albümü için parçalar yazdı.

Lovespeake’in müziğine kulak verir vermez enerjisini hissetmemek elde değil. Günümüzü güzelleştiren ve modumuzu yükselten müzisyen yeni teklisi ‘Imagination’ ile de bize bu hissiyatı yaşatıyor. Lovespeake’in yeni işlerinin de habercisi olan bu enerjik parçayla ilkbaharın ılık günlerinin keyfini çıkartacağız. ‘Imagination’ aşk hakkında büyüleyici ve melankolik melodileriyle dinleyiciyi kendisine bağlıyor. Lovespeake’in Amerikalı sanatçı Jake Miller ile birlikte yazdığı bu parça, dinleyiciyi gerçekten de hayalleriyle baş başa bırakıyor ve hayallerimizin içinde kayboluyoruz. Elbette zaman zaman parçada melankolik tınılar duysak da İskandinavya’nın doğası gereği bunu kabulleniyoruz. Enerjik ve melankolik tınıların arasındaki uyum ‘Imagination’ı daha da cazip kılıyor.

Lovespeake

Imagination

Daha Fazla Nordik isim keşfetmek için tıklayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir