Keeping Up With The Kattarshians

Reality Show ve kedi sevenlere müjde, artık YouTube’da hep birlikte yaşayan bir grup kedi yavrusu hakkında yeni bir program var! İsmini Kardashian ailesinin programından alan “Keeping Up With The Kattarshians”, Guðni, Ronja, Briet ve Stubburdört isimli ana oyuncudan oluşuyor. Dördü de kurtarılmış olan kediler ömür boyu yaşayacakları aileleriyle tanışana kadar rüya gibi bir kedi evinde konaklıyor. Konaklamanın sonunda ise her Pazartesi günü var olan kediler İzlandalı aileler tarafından sahiplenerek yerlerine yeni kediler geliyor.

İzlanda Kedi Koruma Topluluğu, bu programı gerçek bir “Reality Show” haline getirmek için iki İzlandalı yapım şirketiyle birlikte çalışıyor ve ana amaçları insanları bilinçlendirerek hayvan kurtarma ve sahiplenmeyi arttırmak. Yapımcılar kedi evini gerçek bir eve benzetmek için her şeyi düşünmüş. Öyle ki evde sandalye, ranza, tablo, bahçe ve hatta küvet bile var. 7/24 canlı yayında olan yavru kediler sadece uyuyor olsalar bile ortaya çok sevimli görüntüler çıkıyor. Evin üç temel köşesine yerleştirilmiş minik kameralar sayesinde kedilerin her hareketini gözlemek mümkün.

Buradan canlı izlenebilen kediler için ayrıca bir de YouTube’da en iyi anların kaydedildiği haftalık listeleri bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir