OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prömiyer: Marie Sahba – Sway

Norveçli-İranlı müzisyen Marie Sahba‘nın ‘Out of Control’ adlı teklisinin birkaç hafta önce prömiyerini yapmıştık. Aynı zamanda Nordik Simit Instagram hesabımızı ele geçiren Marie bizimle Oslo’daki bir gününü paylaşmıştı.

Bu sefer Marie Sahba ‘Out of Control’ adlı EP’sindeki yepyeni parçası ‘Sway’ ilk defa Nordik Simit üzerinden dinleyiciyle buluşturuyor! Parçalarını kendi plak şirketi Sahba Records etiketiyle yayımlayan Marie, aynı zamanda prodüksiyon sürecinde erkek kardeşi Benjamin Sahba veya sahne ismiyle Refuzion ile çalışıyor. EP’nin en hareketli ve en güçlü parçalarından Sway kesinlikle Marie’nin büyüleyici vokalleriyle dans edilesi bir parça. Müzisyenin İranlı kökenlerinden beslendiğini ve parçanın dokusunda doğudan tınılardan da duyabiliyoruz. Sahba, gerçekten de harika bir doğu-batı sentezi yapıyor.Konserler ve stüdyoda geçen saatlerin haricinde Marie aynı zamanda Norveç’te birçok mekanda DJ’lik yapıyor ve DJ’liğin müziğini düşündüğünden daha da çok etkilediğini ve ilham verdiğini söylüyor.

Marie Sahba’nın ‘Out of Control’ adlı EP’si bu Cuma tüm dijital müzik platformlarında yayımlanacak. Bu sırada ‘Sway’ adlı tekliyi dinlemeyi unutmayın.

https://soundcloud.com/mariesahba/sway-master?in=mariesahba/sets/ep-out-of-control/s-WmKGW
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir