Yeni: Post Pines – Cold Walks

Neredeyse 2 yıldır kendilerinden haber alamadığımız İsveçli elektronik müzik ikilisi Post Pines uzun bir aradan sonra Cold Walks adını verdikleri ilk teklilerini yayınladı.

Teklinin ismi Cold Walks aslında grubun hikayesi ile çok uyuyor. Tam anlamıyla tüyleri diken diken eden ilk albümleri bir albümlerini bir ormanın derinliklerinde kaydeden Post Pinesİsveç‘in ormanlar ile çevrili küçük kasabalarından birinde kuruldu. Klasik ofis binalarında, öğle yemeklerinde bir araya gelip müzikleri üzerine çalışan ikili daha sonra enstrümanlarını ve kayıt cihazlarını toplayıp bir İskandinavya’nın derinliklerinde bir çadırda ilk kayıtlarına başlamışlar.

Hiçbir ses abartılmadan, her şeyin tam kıvamında ayarlandığı minimal bir elektronik parça olan Cold Walks ise ikilinin içinde bulundukları ve kendilerini yeniden tanıdıkları yolculuğu konu alıyor. Kendi sözleri ile “güneşli günleri” aradıkları bu yolculukta artık hayatlarında daha iyi bir yerde olduklarını söyleyen Post Pines, Cold Walks ile ayrıca gelecek albümün de habercisi.

Kış gelmeden bir albüm yayınlayacaklarının sözünü veren ikili
Julius ve Joakim, Cold Walks’un sözleri ile duygu yüklü, karanlık bir albümle karşımıza çıkacak ve albüm soğuk İsveç kışının karanlık gecelerinde sürekli dinlediğimiz parçalardan olacak.

“Heavy street light, a heavy night again. This ain’t the way we, this ain’t the way we used to live.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir