Yeni: dePresno – Technicolor

Bergen’in en heyecan verici müzisyenlerinden dePresno, Mayıs 2015’te yayımladığı ilk teklisi ‘Forever’ itibariyle Norveç’teki birçok radyonun çalma listelerinde yer aldı. 2016’da ise ‘Hide and Seek’ parçası NRK P3 radyosunda en çok çalınan parçalardan oldu. Geçtiğimiz Ekim ayında ise dePresno yayımladığı ‘Paper Thin’ adlı teklisiyle uzun zamandır beklenen albümünü müjdelemişti. Daha sonra yayınladığı Gold teklisi Gold ile albüm için bizi daha da heyecanlandıran dePresno ilk albümü Technicolor’ı sonunda yayınladı!

Sevmediğimiz bir tane bile şarkısı olmayan dePresno’nun albümünün gerçekten çok iyi olacağına zaten emindik. Albümün ismi gibi zengin müzik ve sözlerle bizi karşılayan dePresno yüzümüzü kara çıkarmadı 🙂

Eğer iyi bir Nordik Simit takipçisiyseniz sizler ile daha önce paylaştığımız ya da adlarını AURORA gibi dev isimlerle sık sık duyduğumuz isimlerle birlikte çalşan dePresno’nun albümünde Fred Well, Askjell, Odd Martin gibi işlerine hayran olduğumuz isimler var.

Kings of Convenience, Röyksopp, Datarock ve AURORA gibi müzisyenlerin şehri Bergen’de doğuyup büyüyen dePresno’nun birkaç yıl içerisinde bu isimlerle birlikte anılacağı kesin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir