M.I.L.K.’in Kopenhag Rehberi

Kopenhag’ı M.I.L.K.’in havalı önerileriyle keşfetmeye ne dersiniz? Şehir rehberini okurken M.I.L.K.’in parçalarını da dinlemeyi unutmayın. 🙂


içki için

En sevdiğim şarap barı Den Vandrette‘ye gidin. Çok abartılı bir mekan değil ama atmosfer gerçekten harika. Doğal şaraplar satıyorlar ve yemekler de harika.


kahve için

Torvehallerne‘deki The Coffee Collective‘de kahve için. Sonra beş dakika uzaklıktaki Botanisk Have‘de yürüyüşe çıkın. Stüdyom buraya çok yakın, ne zaman kahve içmeli bir görüşmeye gitsem hep bunu yapıyorum.


dans etmek için

Özel partiler. Kopenhag’da herhangi bir kulüp öneremem.


müzik için

Vega. Üç sahneli, çok güzel ve eski bir mekan. En büyük sahnesi 1500 kişi, en küçük sahne ise 200 kişi kapasiteli. Yani sahneler oldukça samimi. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki Vega İskandinavya’nın en iyi konser mekanlarından birisi. Burada oldukça büyük gruplar bile çalıyor. Bina da çok eski ve gerçekten ÇOK güzel. Vega’da bir konsere gitmeyi Kopenhag’a giden herkese öneririm.


şehirden kaçmak için

Doğduğum yer Bornholm‘a gidin. Burası İskandinavya’nın güneş ışığı adası. Bence Danimarka’daki en güzel yer. Burada harika yemekler de var. Kopenhag’dan üç saat sürüyor, eğer uçakla giderseniz de 30 dakika.


kıyafet alışverişi için

Golden Age adlı vintage dükkan. Bugünlerde çok alışveriş yapmıyorum ama ne zaman özel bir şeye ihtiyacım olsa hep buraya giderim.


ilk buluşma için

Bilmem ki. Belki birbirinize playlist hazırlayıp bir araba kiralarsınız ve kuzeye doğru okyanusu görmeye gidersiniz. Sonra birbirinize hazırladığınız playlistleri çalarsınız. Bence birisini tanımak için oldukça güzel.


ilham için

Louisiana Museum of Modern Art. Tüm bir günü burada geçirin. Müzeyi ziyaret ettikten sonra mutlaka sahilde uzun bir yürüyüşe çıkın.

https://www.instagram.com/p/Bu30c81A6oy/?utm_source=ig_embed

en iyi manzara için

Banchina‘daki saunaya gece gidin. Okyanusu ve ufuk çizgisini limanın diğer tarafından görebiliyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir