Fotoğraf: Alvin Santos/ @4lvin

Yeni: Emma Jensen – Rush

Geçtiğimiz yıl hem kendi yazdı hem de yapımcılığını üstlendiği, anında dile dolanan parçası Closer‘ı yayınladıktan sonra milyonlarca dinlemeye ulaşan Emma Jensen, Norveç’in sıradaki büyük yeteneği olmaya hazır! Çok sevilen by:Larm 2018 performansı, slow parçası Make You Mine ile 2017-2018 boyunca adından söz ettiren Emma, şimdi ise yeni parçası Rush ile karşımızda! Bence kariyer basamaklarını atlaya atlaya tırmanan Emma’nın parçalarını çok ünlü olmadan “herkesten önce ben biliyordum” diyebilmek için tüm playlistlerinize ekleyebilirsiniz 🙂

Daha önce yayınladığı başarılı parçalardan sonra 2018 boyunca müziğini geliştirmek için Los Angeles, Londra, Stockholm ve evi Oslo arasında mekik dokuyan Emma, uzun bir süredir en sevdiğim şarkım dediği Rush’ı uzun ve detaylı çalışmalar sonrasında ancak bugün yayınladı.

Önümüzdeki günlerde H&M Loves Music Festivali’nin headliner’ı olarak sahne alacak Emma, Oslo’nun hemen dışında, Johnny Cash, Emmylou Harris, Katie Melua gibi birçok müzisyenin şarkıları ile büyümüş. Aynı zamanda keman ve piyano çalan Emma henüz 14 yaşındayken ilk şarkılarını yazmaya başlamış. Onu diğer sanatçılarından ayıran en önemli özelliği ise ilk şarkılarını YouTube’dan nasıl yapılır videoları izleyerek Aynı zamanda keman çalıyor ve şarkı söylüyordu. 14 yaşında şarkılar yazmaya başladı ve birkaç yıl sonra üretmeye başladı ve YouTube’dan her şeyi öğrenmeye başladı.

Türkiye’de ilk defa Jotun Türkiye’nin yeni projesi Bir Ev, Üç Stil ile karşımıza çıkan Emma, minik minik hayran kitlesini oluşturmaya başlamıştı ?

Nordik Summer

Spotify Playlist
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir