Yeni: NORDIK SONAR – Machine

Nordik Simit takipçilerinin çok sevdiği İsveçli ikili NORDIK SONAR geri döndü! 80’lerin ışıltılı ikonları Prince, George Michael ve ABBA’dan etkilenerek ürettikleri elektronik pop/ dans şarkıları ile geçtiğimiz yıllarda yaz playlistlerinde sıkça karşılaştığımız ikili, yeni teklileri Machine ile yaza merhaba diyor.

Birçoğunuz kendilerini Instagram hesabımızda yaptıkları canlı yayın sırasında Sertap Erener’in Eurovision parçası Everyway That I Can’i coverladıklarında ilk defa tanışmıştınız, o günden beri dünyada en büyük hayran kitleleri de Türkiye’de!

Her şarkılarında farklı bir hikaye anlatan ikili Machine ile, Stockholm’ün aksine betonla kaplı distopik bir metropolise yolculuk etmiş. Şehirde tekrar eden aktiviteler ile makineleşen insanlığa değinen ikili Instagram’da verdiğimiz pozlardan, sabah uyanıp aynı saatte dişlerimizi fırçalamamıza kadar ne kadar makineleştiğimizi anlatıyor.

İkilinin desteğinize ihtiyacı var! Şarkılarını kendileri yazıp, kaydeden ikilinin seslerini daha fazla insana duyurması için Instagram’dan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir