Yeni: Pasha – “PARK.”

İran asıllı Norveçli rapçi Pasha’yı uzun zamandır takip ediyoruz, kariyer basamaklarını hızlıca tırmanan yetenekli müzisyen ikinci albümü “PARK.”ı dinleyiciyle buluşturuyor. İki sene önce Ukas Urørt’da seçilen Pasha, nev-i şahsına münhasır tarzıyla herkesin akıllarında yer etti. Bu başarısıyla, 90’ların canlı ve nostaljik tınılarından etkilenen müzisyen Oslo’daki hip hop çevrelerinin yeni favori ismi oldu.

Bugün ise NME, Highsnobiety gibi uluslararası platformlarda yer alan Pasha aynı zamanda NRK P3’de en çok çalınan müzisyenler arasında yer alıyor. Parkteatret, Slottsfjell, Skral, Øyafestivalen, By:Larm, Trondheim Calling gibi Norveç’in en önemli müzik festivallerinde sahne alan müzisyen artık ‘kutlama’, ‘keyifli mod’ gibi kelimelerin kanlı canlı örneği oldu.

“PARK.” albümüyle yazın gelişini kutlayan yetenekli müzisyen emin adımlarla daha da büyük işler için yol alıyor, küçük sahnelerden büyük sahnelere doğru ilerleyen Pasha, Danimarka’yı da büyüsü altına almayı başardı. “P.Y.G” adlı teklisiyle Mayıs başında albümü müjdeleyen Pasha on üç parçalık albümüyle dinleyiciyi keyifli bir rap macerasına çıkarıyor. “Prettyboi Bounce” ve “Blaze” loopa alınan enerjik parçaların dinamiklerini barındırırken “Woods” ve “Delorean” ise albümdeki parça ve tür çeşitliğini simgeliyor.

RebMoe, Soul Gem, Henrik The Artist, Jimi Somewhere’in Pasha’ya eşlik ettiği albüme katkıda bulunan birçok yetenekli müzisyen yer alıyor. Çok geç olmadan radarınıza Pasha’yı almanın yararı var!

Pasha

PARK.
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir