Yeni Sezonda Nordikler Yine Salon’da!

Geçtiğimiz yıllarda ve 2017‘de olduğu gibi 2018’de de Salon IKSV programında sevdiğimiz Nordikler var. Programdaki iki Nordik isimden birisi daha önce de İstanbul’da dinleme şansı elde ettiğimiz dinlendirici melodileri ile ünlü İsveçli Jose Gonzalez. Hipnoz eden gitarı ile İsveç’in en iyi indie-folk müzisyenleri arasında gösterilen Jose Gonzalez, 18-19 Ocak 2018‘de iki gece üst üste Salon sahnesinde olacak!

Programdaki bir diğer isim ise daha önce Berlin Scope Festival‘de tanışma şansı elde ettiğimiz harika caz grubu Girls in Airports! Caz sevmeyene bile cazı sevdireceğine inandığımız Girls in Airports, şu sıralar Kopenhag caz sahnesinin en çok öne çıkan isimlerinden birisi. Seyahat ettikleri ülkelerden ilham aldıkları şarkıları sahnelerine taşıyan grup 30 Nisan‘da Salon’da bizlerle olacak!

Salon’un yeni programında Nordik müzik sevenlerin çok seveceği birçok isim de var! Olafur Arnalds ve Janus Rasmussen‘in grubu Kiasmos hayranlarına kesinlikle önerebileceğimiz Stimming x Lambert, minimalismus+ kapsamında 17 Mart’ta Salon‘da olacak!

Ayrıca melodileri ile bize Kuzey’i hatırlatan deneysel müzik grubu Balmorhea (6 Nisan), zaman zaman Nordikler ile karıştırılan Angel Olsen (3 Mayıs) ve İskandinavya’da da bol bol karşımıza çıkan elektronik pop ikililerinden Sylvan Esso (29 Mayıs) da Salon’un 2018 programında! Yeni sezondaki tüm isimleri keşfetmek ve konserlere erkenden hazırlanmak isterseniz Salon’un hazırladığı Spotify playlistine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir