Samaris Garaj’da!

Muhteşem üçlü Áslaug Rún Magnúsdóttir, Þórður Kári Steinþórsson ve Jófríður Ákadóttir’den oluşan ve İzlanda’nın en havalı elektro pop gruplarından olan Samaris, Nordik Simit medya iş birliği ile Garaj’a geliyor!

2013’te aynı adlı albüm ile büyülü müzik evrenine balıklama atladı ve bugün İzlanda’nın en çok rağbet gören gruplarından biri oldu. Samaris, “Góða tungl”un büyülü tınıları sayesinde müzikseverlerin radarına takıldı diyebiliriz. Son albümü “Black Lights” ile bilmediği sulara yelken açan Samaris bu sefer İngilizce yazdığı parçalarla daha büyük bir kitleye hitap edebilme şansını yakalıyor. Nordikseverler belki bu durumdan hoşnut olmayabilir, ancak Samaris daima İzlanda’nın büyülü doğasını ihraç ettiği müziğe kendi yöntemleri ile yansıtan gruplardan biri. Ayrıca Samaris, Björk’ün de favori grubu.

Hâl böyle olunca bu sezon şahane bir programa imza atan Garaj, hastası olduğumuz Samaris’i 23 Eylül Cumartesi akşamı ayağımıza getiriyor. Hem de Fransa’nın en taze elektro pop grubu Agar Agar ile birlikte. Nordik müzik severim, İzlanda’ya bayılırım diyorsanız 23 Eylül akşamı Garaj’da görüşelim. Biletler için burayı ziyaret etmeniz yeterli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir