FLAWS’ın Göteborg Rehberi

Anton Alvin‘in yeni projesi FLAWS, gün geçtikçe daha da büyüyor. Bu projenin yeri hem bizim gözümüzde hem de Anton’un gözünde yeri ayrı çünkü projenin tüm şarkılarını o yazıyor, besteliyor ve hatta yayınlıyor. Çok yakında yeni bir EP de yayınlayacak olan FLAWS bir de Avrupa turuna çıkacak. Bu nedenle projenin adını 2017’de bolca duyacağımızı düşünüyoruz.

FLAWS, İsveç’in ikinci büyük şehri olan Göteborg‘da ortaya çıkmış. Anton da halen orada yaşıyor. Bu nedenle biz de kendisi ile bir Göteborg rehberi oluşturmak istedik. Anton’un şehirdeki en sevdiği yerleri okurken, en son yayınladığı parça olan Prove Me (Wrong)‘u da mutlaka dinleyin. Ayrıca Moddi, Olafur Arnalds ve Fallulah gibi sanatçılar ile hazırladığımız İskandinavya rehberlerine de göz atmayı unutmayın.

Sanatçıların Şehir Rehberleri

#Moddi, #Olafur Arnalds and more

yemek için

Okey. Burayı önermek için bir yer arıyordum ama sonunda buldum. Artık tüm dünyaya, dünyanın en iyi kuruluşundan bahsedebilirim. Kobbarnas väg üzerindeki Xing Long

içki için

Beni duydunuz! Xing Long

kahve için

Haha. Xing Long. Yok, aslında pek bilgim yok. Muhtemelen sorarsanız bir fincan kahve getirirler ama emin değilim. Bunu pas geçebilirim ama eğer spesifik olmak gerekirse, kütüphanenin kahvesini çok seviyorum. Stadsbiblioteket, kahvesi sanırım biraz pahalıydı ama orada oturup vakit geçirmek çok özel bir aktivite.

Credit: Beatrice Törnros/ Göteborg Co

dans etmek için

Muhtemelen Pustervik derim. Kendinizi bir anda Prince’in reenkarne olmuş hali gibi hissedebilirsiniz en azından bu bana sıkça olan bir şey.

müzik için

Oceanen ya da Pustervik. Ne tür müzik dinlediğinize göre değişir. Bir keresinde Paris’te çok garip bir grup izlemiştim. Mekan aşırı boktandı, içerideki herkes sigara içiyordu ve hiç cam yoktu. Ama harika bir deneyimdi. Harika sahnelerde, birçok grup izledim ama Paris’teki deneyimim hala çok özel.

Credit: Samuel Isaksson/ hymn.se

şehirden kaçmak için

Skatås. Eski ağaçlar, bolca odun ve hayvanlar. Ne az ne de çok. Sadece bir parça doğa.

plak alışverişi için

Friggagatan’da Mynt och Musik. Çoğu kişi artık telefonlarından online müzik dinliyor, dünya çok garip haha.

tasarım için

Korsvägen’de Museum of World Culture. Süper “cool” ve “classy”. Ayrıca yeni parçam için de klibimin bir parçasını orada çektik 🙂


kıyafet alışverişi için

Magasinsgatan’da Velour By Nostalgi.mmmmmm. Burası bir insanın idare ederden harikalara dönüştüğü yer.

ilk buluşma için

Järntorget‘te buluşun. Modası geçmeyen klasiktir. Sonra 40 metre ileriye Publik’e ya da Holy Moly’e yürüyün.

ilham için

Svenska Grammofonstudion. Dünyadaki en iyi stüdyo. Harika insanlar, harika koku ve harika mikrofonlar.

yürüyüş için

Yürüyüş eksperleri için Ringön. Ama daha geleneksel bir şey isterseniz Botanik Bahçe.

en iyi şehir manzarası

Guldhedstornet. Göklerde bir kafe. Kuleye benzer bir yapı. Muhtemelen musluklarımızdan akan suyla ilgili bir kule. Gerçekten hakkında pek bir şey bilmiyorum ama basıncı falan arttırıyor sanırım.

Credit: goteborg.com

en sevdiğin yerel mekan

Norra Gubberogatan’da Pizza Bar. Gidin, aşık olun ve geri dönün.

1 comment
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir