Çok Sevdiğimiz Adna’dan Yeni Müzikler Geldi

Harika sesi ile dinlemeye asla doyamadığımız Adna‘dan yepyeni bir LP geldi. Adna sevgimizi gerçekten anlatmak kelimelere sığmıyor. Sesini her duyduğunuzda tüylerinizi diken diken eden İsveç‘in (bizce) en iyi sanatçılarından olan Adna, sözleri ve melodileri ile de duygularımızı kat kat daha fazla hissetmemize neden oluyor. Biz sürekli paylaşıyoruz belki siz gözünüzden kaçırmışsınızdır, daha önce hiç dinlemediyseniz lütfen şimdi bir yerlere girip Adna diye aratın. Çıkan tüm şarkıları dinleyin. Biz kolaylık olsun diye yeni yayınladığı parçaları hemen alt tarafa ekliyoruz.

Biraz da yeni LP’den bahsedelim. Closure. Albümdeki 9 şarkının tamamı Adna tarafından yazılmış. Şarkıların tamamı Adna‘nın geçmişinden bahsediyor, albüm boyunca Adna‘nın köklerini ve karanlık tarafını keşfediyoruz. Daha önceki albümlerinden melankolik tarzına alıştığımız Adna, bu sefer daha da karanlık, kırılgan ve bir o kadar da sıcak şarkılarla karşımızda.

9 şarkı, albüme adını veren Closure parçasının keskin melodisi ile başlıyor. Adna‘nın en sevdiğimiz parçalarını bize hatırlatan sesi albümün geri kalanının harika olacağı güvencesini veriyor. Umarız siz de albümdeki bütün şarkıları bizim gibi beğenirsiniz. Kendi çalma listelerinize ekler, bol bol hayal kurarsınız. Bu arada bizim hayal kurmaya özel bir de playlistimiz var. Tabii ki bu playlistte bolca Adna var. O playliste de alt taraftan ulaşabilirsiniz.

İyi hayaller

#Spotify #Playlist

Adna‘yı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz de bizde yazı bol 🙂 Siz yeter ki isteyin. Kendisi müziğini daha da geliştirebilmek için Berlin‘de yaşıyor. Bu nedenle biz de Adna‘ya hızla gelişen Nordik müzik sahnesi ile en sevdiğimiz şehirlerden biri olan Berlin’deki en sevdiği mekanları sorduk. Biz bu mekanlar arasında dolaşırken hep Adna dinliyoruz. Siz de mutlaka öyle yapın.

Adna'nın Berlin Rehberi

Buraya biraz da Adna’dan video bırakalım. Bize Adna’dan en sevdiğiniz parçaları yazmayı unutmayın! İyi dinlemeler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir