20-26 Kasım’da Tekrar İzlanda’ya Gidiyoruz. Siz de Gelin!

Sizlere bir tur planı çıkartmak hayali ile Mart ayında yaptığımız İzlanda seyahati sonunda meyvelerini verdi! 20-26 Kasım arasında bu sefer sizlerin de katılabileceği bir tur düzenleyeceğimiz, program ve diğer detaylar kesinleşti. Patika Travel ile birlikte hazırladığımız gezinin öne çıkan noktaları ise şöyle;

(Daha detaylı bilgi için utku@nordiksimit.org adresine e-mail atabilir ya da turumuzun ana sayfasına ulaşabilirsiniz)

Reykjavik’in en güzel kahvecilerini, tasarım dükkanlarını keşfedeceğimiz, Ólafur Arnalds‘ın dükkanında bir şeyler atıştıracağımız programda ayrıca İzlanda’nın en büyüleyici doğa harikalarını da sizlerle tekrar ziyaret edeceğiz.

Sigur Ros, Björk, Olafur Arnalds gibi harikaların memleketi İzlanda turumuza başlamadan önce ise küçük bir sürprizimiz olacak. İstanbul’dan Reykjavik’e direkt olarak uçmak yerine 1 günümüzü tarih kokan sokakları, Özgürşehir Christiana‘sı, sokak yemekleri ve etkileyici kanalları ile gezimizi renklendirecek olan Kopenhag’a uğrayacağız.

Ayrıca İzlanda seyahatimiz boyunca İzlandik yemekler tadıp, Kuzey Işığı avına da çıkacağız! Kopenhag ve Reykjavik‘te ise Fallulah, Audur ve Olafur Arnalds gibi farklı Nordik sanatçıların en sevdiği mekanlara uğramayı ihmal etmeyeceğiz!

Ah bir de Game of Thrones gibi yapımların çekildiği yerleri görüp, gezimizin sonlarına doğru Blue Lagoon‘a giderek doğal tuzlu, termal sularda rahatlayacağız.

Daha detaylı bilgi için utku@nordiksimit.org adresine e-mail atabilir ya da turumuzun ana sayfasına ulaşabilirsiniz.

İzlanda keşfimizi biraz görsel ile anlatmak gerekirse
;

Processed with VSCOcam with c1 preset

Bonus: Kopenhag

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir