The Bridge, Final Sezonuyla Geri Dönüyor

Danimarka/İsveç yapımı olan ve İskandinavya’da popüler olan dizi The Bridge, 4. ve final sezonuyla geri dönüyor. Dizinin ilk sezonu 2011 yılında yayınlanmış ve İskandinav televizyonlarında adeta fırtınalar estirmişti. Geçtiğimiz Sonbahar’da üçüncü sezonu İsveç’te yayınlanan dizi, final sezonuyla beraber hem soru işaretlerine yanıt vermek hem de izleyicileri son sezonuyla doyurarak diziyi tamamlamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta The Guardian‘ın sorularını yanıtlayan dizinin yönetmeni ve senaristi Hans Rosenfeldt, dördüncü sezon için STR ve DR televizyonlarında yakında fragmanlarını izleyeceklerini söyledi. Dizinin üçüncü sezonu bittikten sonra geçtiğimiz yıl Sofia Helin; dizi bittiğinde kendini çaresiz hissettiğini, dizinin devam edip etmeyeceğini bilmediği için üzüldüğünü ama geçtiğimiz Mart ayında dördüncü sezonu çekmeye başladıklarında büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Dizinin tartışılan diğer konusu ise, Kim Bodnia‘nin dördüncü sezonda yer alacağının bilinmemesi idi. The Guardian, yine bu tartışmayı haberleştirmişti ve çok fazla üstüne gitmemişti; fakat dizinin yönetmeni Rosenfeldt ise muhtemelen dördüncü sezonda yer almayacağını, bunun sebebini ise Bodnia ve dizi arasındaki problemin olduğunu ve kendilerinin de hâlâ arkadaş olduğunu söyledi.

Tüm bu tartışmalar bir kenara, yeni ve final sezonu bakalım bizlere neler gösterecek. Hep beraber göreceğiz.

gallery_thebridge2

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir