Dünyanın En Mutsuz, Mutlu Adamı; Inspector Norse !

  Inspector Norse, Norveç’in küçük bir kasabasında müzik yapmaya çalışıp başarısız olunca babasına bakmak zorunda olduğu için bir solaryum merkezi açıyor. Gerçek adı Marius Solem Johansen olan Inspector aynı zamanda YouTube’da da dans ve ev yapımı uyuşturucu tarifleri veren bir vlogger.  Inspector Norse Özel Tarifi adını verdiği, Norveç yasalarına göre tamamen yasal olan maddelerden kendi üretimi uyuşturucusunu kullandıktan sonra kendini dans ederken kaydetmesi ile meşhur olan Marius, daha sonra Todd Terje‘ye ilham kaynağı oluyor.

Marius’un kendi müzikleri ile dans etmesinden etkilenen Todd Terje, ondan ilham alarak yaptığı bu parçadan sonra Inspector Norse bi hayli ünleniyor ve başta uyuşturucu tarifi olmak üzere yavaş yavaş internetten videolarını çekiyor. Daha sonra yine bir Norveçli yönetmen Kristoffer Borgli tarafından Marius’un hayatı WHATEVEREST adında ödüllü bir kısa belgesele dönüştürülüyor.

3 Norveçlinin bir araya gelmesi ile oluşan bu şaheser yayınlandıktan kısa bir süre sonra Inspector’ün kendi videolarından çok dikkat çekiyor. Uzun süredir YouTube üzerinde aktif olmayan Inspector’ün internette kalan son iki videosu da şunlar;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir